Karhu Game worn -pelipaita 23-24

Kaudella 2023-2024 Ässien Liiga-joukkueen pelaajien käyttämä kolmoispelipaita.

249,90 

  • 14 päivän palautusoikeus (pois lukien kausikortti- ja lipputuotteet)
Tuotetunnus (SKU): GAMEWORN3 Osasto:

Kaudella 2023-2024 Ässien Liiga-joukkueen pelaajien käyttämä kolmoispelipaita.

Toimitusaika normaalisti max 7 arkipäivää.
Toimituksen viivästyessä olemme yhteydessä ostajaan.

Huomioithan, että pelin jälkeinen huutokauppa menee verkkokauppatilausten edelle ja saattaa vaikuttaa siihen missä pelissä käytetyn pelaajan pelipaidan saat.

Tilatessasi Game Worn -pelipaidan, käytössäsi on seuraavat toimitustavat:

  • SmartShip (Posti)
Paketti toimitetaan Postin pakettiautomaattiin. Mikäli tuote ei mahdu pakettiautomaattiin, toimitetaan se lähimpään postiin. Vastaanottajalle lähetetään tekstiviesti tai sähköposti, kun paketti on noudettavissa. Pakettien säilytysaika 7 vrk.
  • Nouto Ässien toimistolta
Nouto Ässien toimistolta asiakaspalvelun aukiolojen mukaan. Kun pelipaita on noudettavissa toimistolta, saat siitä erikseen tiedon!

Osoite: Jäähallinpolku, Astora Areena, 28500 Pori.

Huomioithan myös, että Game Worn -pelipaidat toimitetaan eri toimispisteestä kuin mistä muut kannatustuotteet, jonka takia se tulee aina erillisenä toimituksena.

Mikäli samalla tilauksella on Game Worn -pelipaidan lisäksi muita kannatustuotteita, ilmoita Lisätiedot-kohdassa mikäli haluat pelipaidan toimitukseksi noudon. Muussa tapauksessa Game Worn -pelipaidan automaattinen toimitustapa on Posti Smartship ja loput tilauksella olevat kannatustuotteet toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaan.