TILAUSEHDOT

Toimitustavat

Tilatessasi kannatustuotteita, käytössäsi on seuraava toimitustapa:

 • SmartShip (Posti)
  Paketti toimitetaan Postin pakettiautomaattiin. Mikäli tuote ei mahdu pakettiautomaattiin, toimitetaan se lähimpään postiin. Vastaanottajalle lähetetään tekstiviesti tai sähköposti, kun paketti on noudettavissa. Pakettien säilytysaika 7 vrk.

Tilatessasi Game Worn -pelipaidan, käytössäsi on seuraavat toimitustavat:

 • SmartShip (Posti)
  Paketti toimitetaan Postin pakettiautomaattiin. Mikäli tuote ei mahdu pakettiautomaattiin, toimitetaan se lähimpään postiin. Vastaanottajalle lähetetään tekstiviesti tai sähköposti, kun paketti on noudettavissa. Pakettien säilytysaika 7 vrk.
 • Nouto Ässien toimistolta
  Nouto Ässien toimistolta asiakaspalvelun aukiolojen mukaan. Kun pelipaita on noudettavissa toimistolta, saat siitä erikseen tiedon!
  Osoite: Jäähallinpolku, Astora Areena, 28500 Pori.

Huom! Mikäli haluat, että toimitamme lahjaksi hankitut tuotteet suoraan lahjan vastaanottajalle, anna tällöin toimitusosoitteeksi lahjan saajan yhteystiedot.

Huomioithan myös, että Game Worn -pelipaidat toimitetaan eri toimispisteestä kuin mistä muut kannatustuotteet, jonka takia se tulee aina erillisenä toimituksena.

Mikäli samalla tilauksella on Game Worn -pelipaidan lisäksi muita kannatustuotteita, ilmoita Lisätiedot-kohdassa mikäli haluat pelipaidan toimitukseksi noudon.

Toimitusmaksu

 • 6,90 € – SmartShip (Posti)
 • 0,00 € – Nouto Ässien toimistolta (Huom! Koskee vain Game Worn -pelipaitoja)

Toimituskulut ovat nähtävillä kassalla, eikä niiden lisäksi lisätä muita kuluja.
Toimituskulut sis. alv 24 %.

Toimitusaika

 • Normaalituotteiden toimitusaika on 3-5 arkipäivää.
 • Game Worn -pelipaitojen toimitusaika on normaalisti max 14 arkipäivää.

Otamme poikkeustapauksissa yhteyttä asiakkaaseen. Emme vastaa mahdollisista kuljetuspalveluiden työnseisauksesta johtuvista viivästyksistä.

Huom! Huomioithan, että Game Worn -pelipaidoissa pelin jälkeinen huutokauppa menee verkkokauppatilausten edelle ja saattaa vaikuttaa siihen missä pelissä käytetyn pelaajan pelipaidan saat.

Palautukset ja reklamaatiot

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan.

Palautusoikeus ei koske lahjakortteja, kustomoituja pelipaitoja (Replica Authentic ja Kannatuspelipaita) tai Game Worn -pelipaitoja.

Palautus- ja reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tietoja, joita tarvitset palautusta ja/tai reklamaatiotasi tehdessäsi: tilaajan nimi, tilausnumero ja palautuksen/reklamaation syy. Mikäli kyseessä on viallinen tuote, saatamme vaatia viallisen tuotteen palautusta tai tarvita siitä kuvan jatkokäsittelyä varten.

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme maksamasi kauppahinnan tilauksen yhteydessä ilmoittamallesi tilille.

Tilaaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kuluista.

Kausikorttitilaukset

Kausikortti 2024-25 sisältää Enersense Areenalla runkosarjassa 2024-24 pelattavat kotiottelut. Ulkoilmaottelu 2024-25 ei sisälly kauden 2024-25 kausikorttiin.

Kausikorttitilaukset ovat jatkuvia jatkuen automaattisesti sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä ilman asiakkaan erillistä ilmoitusta. Pudotuspelit laskutetaan ja maksetaan erikseen.

Kausikorttipaikoista lähetetään asiakkaalle automaattisesti runkosarjaa ja pudotuspelejä koskevat erilliset lasku. Laskut lähetetään kausikorttiin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et halua maksaa kausikorttiasi laskulla, voit uusia sen verkkokaupassa laajoin maksutavoin.

Ensimmäinen automaattisesti lähetettävä lasku on kauden 2024-25 pudotuspelit tai kauden 2025-26 runkosarjan kortti.

Kortin maksamatta jättäminen ei ole sopimuksen purku, vaan purusta tulee ilmoittaa erikseen annettuun määräaikaan mennessä. Mikäli et halua jatkaa kausikorttilaisena laskutuskauden päätyttyä, voit irtisanoa sopimuksesi kulutta ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Mikäli kausikorttia ei ole maksettu määräaikaan mennessä, sopimus raukeaa ja paikka vapautuu yleiseen myyntiin. Määräajan jälkeen perutuista tilauksista peritään käsittelymaksu 20€.